انرژی، امید و آگاهی

انرژی، امید و آگاهی

برای ساختن زندگی آرمانی مان، به زیرساخت محکمی نیاز داریم تا بتوانیم هویت و ارزش های خود را بر آن بنا کنیم.
ساختن چنین زیرساخت استواری با زیستن در تمامیت خودمان امکان پذیر می شود.
آیا زیرساخت وجودی شما مستحکم است؟

رابرت جانسون ـ ستاره های خودکاوری 5

جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۴۲ ق.ظ

RobertAJohnson180

 

در هر نسلی تعداد کمی پیشکسوتان معنوی واقعی وجود دارد. دکتر رابرت جانسون متولد 1921 در اورگان آمریکا با بیش از دو میلیون نسخه کتاب چاپ شده در 30 کشور دنیا و پنج قاره جهان، یکی از شناخته شده ترین و قابل احترام ترین روانشناسان تحلیلی مکتب یونگ در عصر حاضر است که میراث غنی و پیچیده کارل گوستاو یونگ را با زبانی شیوا و موزون و دقیق ارائه می کند. اصطلاح «کار درونی» با چاپ کتاب ارزشمند وی با همین نام به فرهنگ لغات مردم آمریکا و سایر مردمانی که جستجوگران جدی حقیقت و درک خویشتن هستند، افزوده شد. کتابهای دکتر رابرت جانسون به این دلیل تا این حد شناخته شده و مورد علاقه مردم هستند که قصه های بی زمان و مکان اسطوره ای را با زبانی زیبا و ساده بازگویی می کنند و در عین حال خردی عمیق و بینشی وسیع را به خوانندگان ارائه می کنند.

book


دکتر جانسون سفر زندگی درونی خود را با یک تجربه نزدیک به مرگ در سن یازده سالگی آغاز کرد. تصادف وحشتناکی که موجب از دست رفتن یکی از پاهایش شد و اولین برق ملاقات او با دنیای طلایی درون- دنیایی که در پس تجارب عادی روزمره ما قرار دارد- رقم زده شد. او مانند پارسیفال قهرمان یکی از از کتابهایش تبدیل به جستجوگری معنوی شد. پس از افت و خیزهای زیاد و طی مراحل مختلفی در زندگی در نهایت به ملاقات کارل گوستاو یونگ روانشناس سوئیسی رفت و در اولین کلاسهایی که موسسه سی جی یونگ در زوریخ برگزار می کرد در سال 1947، شرکت نمود. او در روانشناسی تحلیلی شاگرد کارل یونگ، اما یونگ و ژولاند جیکوب در زوریخ بود و در ادامه، مطالعات خود در روانشناسی تحلیلی را با دکتر فریتز کنکل در لوس آنجلس و دکتر تونی ساسمن در لندن ادامه داد. رابرت جانسون همچنین شاگرد کریشنا مورتی در هند نیز بوده و بیست سال از عمر خود را میان آمریکا و هند در سفر بوده است و از فرهنگ غنی شرقی و به ویژه عرفان شرقی الهامات زیادی دریافت کرده است.


johnson

 

وی دکترای افتخاری علوم انسانی دارد و از سوی دانشگاه پاسیفیکا در سال 2002 به پاس یک عمر تلاش و خدمات قابل تحسین در حوزه روانشناسی مورد تقدیر قرار گرفت.
وی اکنون در سن دیگوی کالیفرنیا اقامت دارد و زندگی خود را با دوستان و اقوامش و پرورش گیاهان و باغبانی و نیز نواختن ساز کمیابی که متعلق به قرن هجدهم میلادی است سپری می کند.



تکامل آگاهی - از دن کیشوت تا فاوست
نویسنده: رابرت جانسون
مترجم: فرزانه اسلامی
تهران: نشرحریر، ‏‫۱۳۸۷
دکتر رابرت جانسون روانشناس و یونگ شناس آنالیست آمریکایی با استفاده از سه شخصیت ادبی دن کیشوت، هملت و فاوست با زبانی ساده و شیوا به شرح رشد آگاهی انسان از آگاهی ساده تا پیچیده و سر انجام روشنگر می پردازد. به عقیده جانسون ما همگی در مراحل مختلف زندگی مان به این سطوح آگاهی دسترسی پیدا می کنیم. دن کیشوت نشانگر کودکی معصومانه ماست. هملت نمایانگر تردید های ما در عمل و احساس (به نوعی جوانی بشر) و فاوست در بر گیرنده خویشتن راستین ماست که برای به دست آوردن آن گذار از این دو سطح آگاهی لازم است.
در حال حاضر آگاهی چهار بعدی به گونه کامل آن وجود ندارد ولی به هر حال برای انسان در جریان تکامل در حال ظهور است و این مهمترین موضوع در حیات هر انسان هوشمندی است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی